Op zoek naar een baan? Je werkgever zit ook op social media!

/, Infographics, LinkedIn, Social Media, twitter/Op zoek naar een baan? Je werkgever zit ook op social media!

Op zoek naar een baan? Je werkgever zit ook op social media!

Ongetwijfeld is het geen slecht idee om je te allen tijden netjes te gedragen en een goede eerste indruk van jezelf af te geven. Soms is daarvoor nog wat extra aandacht vereist als het gaat om social media, en wel om twee redenen:

  1. Je waant je veilig achter je beeldscherm, waardoor je wellicht meer vrijheid voelt om alles te zeggen wat je wil, zonder de gevolgen daarvan goed te kunnen overzien.
  2. Je weet nooit wie er meekijkt… Misschien wel je toekomstige werkgever!

Hoe je een goede eerste indruk maakt op werkgevers via social media, leer je sowieso in onze sollicitatiecursus. Maar je kan nu alvast je voordeel doen met de tips uit deze infographic!

Bron: http://twittermania.nl/2012/04/infographic-werkgevers-kiezen-liever-voor-facebook-en-linkedin-dan-twitter/

By | 2017-10-18T09:56:27+00:00 mei 2nd, 2012|Facebook, Infographics, LinkedIn, Social Media, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.