Ontwikkelt uw 10-jarige ook Iphone apps?

//Ontwikkelt uw 10-jarige ook Iphone apps?

Ontwikkelt uw 10-jarige ook Iphone apps?

De tienjarige Thomas Suarez uit Californië uit de Verenigde Staten wel. Afgelopen woensdag sprak hij op TEDx, waardoor het nieuws over deze opmerkelijke jongen naar buiten kwam.

Ook heeft Thomas zijn eigen bedrijf, Carrot Corp. Hij is zelfs nog te jong om een Facebook-profiel te hebben, daarvoor moet de persoon 13 jaar of ouder zijn. Daarom hebben zijn ouders geholpen met de plaatsting in de App Store en betaald.

Op het moment heeft hij al twee Iphone apps gemaakt die te koop zijn op de App Store van Apple. Eén van deze apps, een anti-Justin Bieber-app genaamd ‘Bustin Jieber’, is ontzettend populair. Deze app is een spel waarbij je met een hamer op het hoofd van Justin Bieber moet slaan. De andere app is Earth Fortune, waar aan de hand van een wereldbol jouw dag wordt voorspeld. Op de website van zijn bedrijf staan nog drie andere apps: Bustin Howie, Bustin Piers en Rinaldi’s Mobile.

Daarnaast heeft hij op zijn school de App Club opgericht. In deze vereniging leert hij andere kinderen hoe ze apps moeten maken. In de toekomst wil hij aan zijn kennis ook het programmeren van Android toevoegen.

By | 2017-10-18T09:57:36+00:00 november 11th, 2011|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.