In oktober organiseren wij een viertal workshops die we speciaal onder uw aandacht willen brengen. Enerzijds vanwege de inhoud (onderwerpendie de komende tijd steeds belangrijker worden en wellicht binnenkort van strategisch belang zijn) anderzijds vanwege het kennismakingsaanbod: om OKE4U bij u onder de aandacht te brengen worden deze workshops tijdelijk aangeboden voor een prijs van 100 euro per persoon (inclusief lunch). Het betreft de volgende workshops:

                                                                                      Internet Marketing Strategie

oke4u-seoHet belang van internet neemt voor iedere organisatie toe. Hoe kunt u het internet het beste tot uw voordeel gebruiken? Welke hulpmiddelen zijn er, hoe werken die? Onder welke omstandigheden, in welke markten zijn welke aspecten het meest adequaat en effectief? Hoe bouwt u een website met een hoog rendement? Deze en nog veel meer andere vragen worden beantwoord op basis van veel praktijkvoorbeelden.

 

 

Social Media Strategieoke4u-social-media

Welke organisatie kan/wil nog werken zonder Social  Media? Iedereen wil graag optimaal gebruik maken van “verkeer” via de Social Media. Maar welke alternatieven zijn er? En wat zijn de toekomstverwachtingen? En hoe spelen we nu en in de toekomst het beste in op de  mogelijkheden van de Social media en welke sites en hulpmiddelen zijn voor uw specifieke situatie het meest effectief en rendabel?  Als u antwoord wilt krijgen op deze vragen bent u van harte welkom!

 

oke4u-googleGoogle Strategie

Google is enorm in opkomst. De verwachting is, dat Google(+) op korte termijn tot de wereldtop gaat behoren. Terwijl bijna niemand daar op dit moment in investeert. Wat zijn de plannen van Google, hoe ver zijn ze? Wat kan Google voor u betekenen en waar moet u dan rekening mee houden? Wie (ook) in de toekomst zijn concurrent voor wilt blijven doet er goed aan deze workshop te volgen; u bent van harte welkom!

 

Solliciteren met Social Media

Voor veel Nederlanders is het op dit moment belangrijk om weer snel aan een vaste baan (of tijdelijke opdracht) te komen. Welke Social Media zijn hiervoor het meest geschikt en hoe kunt/moet u die inzetten? Na verlaten van de workshop heeft u én een maatwerk advies, én een adequaat profiel!

 

“Social Media Strategie”, “Internet Marketing Strategie”, “Google strategie” en “Solliciteren met Social Media” kosten tijdelijk ter introductie  slechts € 100,- per persoon inclusief lunch. Voor meer informatie: bel ons of kijk op onze website:  www.OKE4U.nl.

Henk Douven:     06-36047653
Jos Gielkens:      06-21981508

Bezoek ons op de Social media of via onze website: www.oke4u.nl