Nu mogelijk op Facebook Nederland: Betalen om berichten te promoten

/, Facebook, Nieuwsbrief/Nu mogelijk op Facebook Nederland: Betalen om berichten te promoten

Nu mogelijk op Facebook Nederland: Betalen om berichten te promoten

Deze mogelijkheid bestond al een tijdje in Verenigde Staten, maar vanaf nu is het ook mogelijk om in Nederland tegen betaling berichten te promoten bij vrienden, dit meldde Dutchcowboys.nl. Als gebruiker kun je op deze manier meer aandacht vragen voor bepaalde berichten, al wordt bij dergelijke berichten wel de tekst gesponsord geplaatst.

Je vraagt je nu waarschijnlijk af hoe dit moet? Onder nieuw geplaatste berichten stat een linkje ‘promoten’. Door te klikken op de link wordt er een nieuw venster geopend met een groot aantal betaalmiddelen waaronder Paypal, Creditcard, Mobiel en ook iDeal. Een bericht kan worden gepromoot voor 5,36 euro.

nederland_internet_facebook_berichten_promoten_betalen1

By | 2017-10-18T09:55:36+00:00 oktober 23rd, 2012|blog, Facebook, Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.