Nog meer mails van Twitter! Zo schakel je het uit

/, twitter/Nog meer mails van Twitter! Zo schakel je het uit

Nog meer mails van Twitter! Zo schakel je het uit

Het is bekend geworden bij ons dat Twitter nog meer e-mails gaat sturen. Het netwerk heeft een systeem bedacht waardoor het makkelijker zou moeten zijn om vrienden, klasgenoten en collega’s te vinden. Dit in de vorm van een ‘People You May Know’ mailtje. Deze zal elke week verstuurd worden door Twitter.

Maar wees niet bang! Er is een optie om dit uit te zetten. Ga hiervoor naar instellingen en klik dan aan de linkerkant op de menu item ‘email notifications’. Onderaan de pagina haal je dan het laatste vinkje weg voor de regel ‘suggestions about people I may know on Twitter’.

Nederland_internet_twitter_suggesties_uitzetten

 

By | 2017-10-18T09:55:41+00:00 september 28th, 2012|blog, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.