internet strategie cursus Nederland internet nieuwsbrief – “December week 48”
gastredacteur
Nieuwe extensie Google+ Hangouts
Google+ Na de afgelopen gratis social media cursus heb ik gemerkt dat nog niet veel mensen op de hoogte zijn van het social media netwerk, Google+. Nog minder hebben gehoord over de grote mogelijkheden met Google+ Hang Outs. Dus deze blog begint even met een kleine introductie.klik hier.
11 strategieën om interactie en betrokkenheid te vergroten
strategie Ben je ooit op een druk feestje geweest, waar je vastzat in een saaie conversatie met iemand die er blij van wordt om alleen maar over zichzelf te praten? Hun interesses, hun prestaties en ga zo maar door. Na een tijdje gaat het in èèn oor in en èèn oor uit.klik hier.
Waarom een nieuwsbrief?
nieuwsbrief Zoals de kop van dit artikel al aangeeft “waarom een nieuwsbrief?” versturen veel bedrijven een dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief. Maar wat is eigenlijk het nut van deze nieuwsbrief? Voordat je daadwerkelijk besluit om een nieuwsbrief te gaan versturen, is het van belang om ook daar een kleine strategie voor op te zetten.klik hier.
Google update: Google Bar
Google+ Zo na een paar veel te drukke dagen is er eindelijk weer tijd, om jullie op de hoogte te brengen van het laatste social media nieuws. We hadden er al wat vage berichten over gehoord, maar Google lanceert vandaag de update van hun Google Bar. Deze tool was al een tijdje beschikbaar maar Google was er nog niet echt tevreden over, dus hebben ze er nu voor gekozen om het een drop-down menu van te maken. klik hier.
Verander de wereld in 46 seconden volgens Steve Jobs
Steve Jobs Misschien zijn jullie al het nieuws over Steve Jobs al een beetje zat! Maar ik kwam vanochtend dit filmpje tegen, wat ik toch met jullie wil delen. Het is een onbekend interview met Steve Jobs, waarin hij verteld dat iedereen een even grote kans heeft op het veranderen van de wereld. klik hier.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur een E-mail naar info@nederlandinter.nl
.
Copyright 2010 | http://www.nederlandinternet.nl/ | All Rights Reserved.