gratis social media cursus Nederland internet nieuwsbrief – “November week 46”
nederland internet

 

In gesprek met Nederland Internet
logo nli Omdat het delen van kennis steeds belangrijker wordt en wij vanuit Nederland Internet daar een groot voorstander van zijn, gaan we in gesprek met experts.
Deze experts of guru’s zijn mensen die al jaren ervaring hebben met social media en internet marketing. Maar nu willen we niet alleen onze eigen vragen stellen, maar we willen ook jullie vragen voorleggen aan deze experts.klik hier.
Ontwikkelt uw 10-jarige ook Iphone apps?
Thomas Suarez De tienjarige Thomas Suarez uit Californië uit de Verenigde Staten wel. Afgelopen woensdag sprak hij op TEDx, waardoor het nieuws over deze opmerkelijke jongen naar buiten kwam.

Ook heeft Thomas zijn eigen bedrijf, Carrot Corp. Hij is zelfs nog te jong om een Facebook-profiel te hebben, daarvoor moet de persoon 13 jaar of ouder zijn. Daarom hebben zijn ouders geholpen met de plaatsting in de App Store en betaald.klik hier.

Sommige SEO’s Kun Je Beter Vermijden
SEO SEO (zoekmachine optimalisatie) kan ervoor zorgen dat het verkeer op een website
toeneemt. Wanneer je het advies van een expert opzoekt, is het verstandig je
goed te oriënteren. Helaas is de ene SEO ‘expert’ de andere niet. Met welke SEO
ga je aan de slag en met welke vooral niet? Wij hebben een aantal adviezen
verzameld en voor je op een rijtje gezet.klik hier.
YouTube bezig met re-design
YouTube Vanochtend kreeg ik een alert van YouTube dat ze bezig zijn met het re-designen van hun wereldberoemde videokanaal. De lay-out en interface gaan op de schop en worden nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Nu hoef je niet meteen naar YouTube.com te gaan, want er is nog niks te zien.klik hier.
Welke social media moet ik gebruiken?
Social media Gister ben ik de hele ochtend voor een klant bezig geweest, waarvan we de social media kanalen gaan opzetten. Maar daarbij komt natuurlijk de vraag welke kanalen gaan we gebruiken? Daar wil ik het even over hebben. klik hier.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur een E-mail naar info@nederlandinter.nl

.Copyright 2010 | http://www.nederlandinternet.nl/ | All Rights Reserved.