gratis social media cursus Nederland internet nieuwsbrief – “November week 45”
 

nederland internet

7 makkelijke stappen voor het maken van goede content
7 stappen voor goede content  

Je hoort wel vaker dat goede content waardevol is voor internet marketing. Maar weinig marketeers weten hoe je succesvol content kunt maken, waarbij de zelfpromotie van merken en bedrijven niet overduidelijk naar voren komt. Zelfs voor wie kunnen begrijpen hoe belangrijk goede content is, kan het erg duur zijn om een goede contentstrategie op te zetten en te laten werken.klik hier.

Weer een tevreden cursist geslaagd voor social media cursus
logo nli   Deze week hebben we bij Internet Marketing Nederland weer een tevreden cursist onze social media cursus kunnen laten afronden. De cursist heeft bij ons het gehele cursus traject doorgelopen en is zelf nu vaardig genoeg om de volgende social media platformen te beheren en zelfstandig up to date te houden:.klik hier.
Tweetsheets maakt infographics van je Twitter-account
Tweetsheet   Als je Twitter veel gebruikt, dan weet jedat Twitter je alleen een klein beetje informatie over jezelf geeft. Je kan alleen zien hoeveel tweets je hebt verstuurd, het aantal volgers en het aantal mensen dat jou volgt. Deze cijfers laten natuurlijk niet het volledige plaatje van jou op Twitter zien.klik hier.
Van Kortings-bon naar digitale coupon
kortingsbonnen   Afgelopen zaterdag was het weer zover. Samen met de post kwam de enorme berg reclame met daarin een gigantische hoeveelheid kortingsbonnen. Ondanks dat er met die bonnen geld valt te besparen, ga ik niet direct aan de slag met de schaar om ze allemaal uit te knippen. Dit bracht me op het idee om eens op internet te zoeken, wat er eigenlijk nodig is voor het maken van die papieren kortingsbonnen. Waarom is het beter als we in de toekomst overstappen op digitale kortingsbonnen.klik hier.
12 Tips om uw bedrijf creatiever te maken
  tips Uit rapporten van vorig jaar bleek dat de creativiteit in het bedrijfsleven in de Verenigde Staten sterk aan het dalen was.  Uit onderzoek van dit jaar is echter gebleken dat creativiteit van groot belangis  om een bedrijf succesvol te maken. De resultaten van het onderzoek zijn tot stand gekomen door middel van grootschalige onderzoeken  en interviews met 1500 CEO’s uit verschillende landen. klik hier.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur een E-mail naar info@nederlandinter.nl
.
Copyright 2010 | http://www.nederlandinternet.nl/ | All Rights Reserved.