Nieuwe Twitter widgets voor op websites

//Nieuwe Twitter widgets voor op websites

Nieuwe Twitter widgets voor op websites

Wees niet bang! Je oude widgets werken nog steeds maar kunnen dus vervangen worden door deze handige nieuwe widgets. Met deze widgets is het mogelijk om een interactieve timeline toe te voegen op een website.

Bij de instellingen staat in het menu ‘widgets’. Door op deze te klikken krijgt u een overzicht van alle gemaakte widgets. Deze kun je dan aanpassen of verwijderen. Ook kun je op de knop ‘create new’ klikken. Heel gemakkelijk kun je dan een nieuwe widget maken die bijvoorbeeld een lijst van een bepaalde gebruiker toont. Je kunt de hoogte en het thema aangeven waarop u vervolgens ook het domein van de website moet opgeven waar de widget op moet komen.

Maar wat is nou het verschil met de oude widgets? Ten eerste is er een veld toegevoegd waar gebruikers direct een bericht kunnen plaatsen. Je kunt de tweets nu makkelijker retweeten, markeren als favoriet of beantwoorden. Heel handig is ook dat je foto’s en video’s direct kunt bekijken.internet-marketing-nederland-Nieuwe-twitter-widgets-voor-op-websites

By | 2017-10-18T09:55:45+00:00 september 6th, 2012|twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.