nieuwe producten Nederland Internet

/, Social Media/nieuwe producten Nederland Internet

nieuwe producten Nederland Internet

Vanuit Nederland internet bieden wij u de mogelijkheid aan, om toe te treden tot  de wereld van social media. Vanaf nu hebben wij drie nieuwe producten in onze webshop opgenomen.

1. Het opzetten van uw Linkedin bedrijfspagina.

Linkedin biedt de perfecte mogelijkheid om  uw zakelijke netwerk uit te breiden. U kunt producten en acties tonen, ook is er een mogelijkheid om uw nieuwsbrief aan het profiel te koppelen.

2. Het opzetten van uw Twitter bedrijfs profiel.

Van alle social media is Twitter op dit moment de beste optie om real-time met uw doelgroep te communiceren. Hierbij moet u ook denken aan het promoten van acties en bedrijfsnieuws of feedback van gebruikers.

3. Het opzetten van uw Facebook bedrijfspagina.

Door gebruik van een Facebook bedrijfspagina is het mogelijk om gemakkelijk en snel aan link-building te doen,  uw doelgroep komt dichter bij uw bedrijf te staan en deze kunnen ook voor u reclame maken door uw Facebook profiel weer door te sturen naar hun eigen vrienden. Door deze link structuur wordt uw ranking in de zoekmachines sterk vergroot zonder daar steeds voor hoefen te betalen.

Meer informatie over deze producten is terug te vinden op de webshop van Nederland internet.

By | 2017-10-18T09:58:54+00:00 september 19th, 2011|Internet Marketing, Social Media|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

Comments are closed.