Nieuwe handige functies Youtube

/, Social Media/Nieuwe handige functies Youtube

Nieuwe handige functies Youtube

Voor alle Youtube gebruikers zijn er 3 nieuwe publicatiefuncties uitgerold. Ten eerste is er een functie voor het instellen van aangepaste thumbnails. Een eigen afbeelding kan tijdens of na het uploaden van een video als thumbnail ingesteld worden, dit kon tot op heden niet. Youtube genereerde zelf thumbnails waarbij de gebruiker er eentje kon uitkiezen. Thumbnails kunnen ingesteld worden voor zowel nieuwe als voor alle eerder geüploade video’s. Het is aan te raden om een zo’n groot mogelijke aangepaste afbeelding in te stellen. De reden hiervoor is dat deze dan ook gebruikt kan worden als voorbeeldafbeelding wanneer een video wordt ingevoegd op een site. De gebruikelijke JPG-, GIF-, BMP- of PNG-bestanden kunnen worden geüpload. Dit met een maximum grootte van 2MB.

nederland_internet_youtube_thumbnail

Nieuwe thumbnails is de enige nieuwe handige functie op Youtube. Er kunnen nu ook video’s geüpload worden zonder dat er een melding bij de abonnees komen. Dit door de optie ‘Abonnees op de hoogte stellen’ uit te vinken. Deze optie is te vinden in het gedeelte ‘Geavanceerde instellingen’ tijdens het uploaden van een video. De video’s zijn natuurlijk nog wel gewoon vindbaar via de zoekmachine, aanbevolen video’s en op een videokanaal.

nederland_internet_youtube_meldingen

By | 2017-10-18T09:55:34+00:00 november 28th, 2012|blog, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.