Nieuwe feature Facebook: Terugkerend evenement

/, Facebook/Nieuwe feature Facebook: Terugkerend evenement

Nieuwe feature Facebook: Terugkerend evenement

internet-marketing-nederland-nieuwe-feature-facebook-terugkerend-evenementEen nieuwe feature is uitgerold op het sociale netwerk genaamd Facebook. Met deze feature kan een gebruiker eenvoudig een evenement opnieuw plaatsen, zelfs als deze al heeft plaatsgevonden. Dit kun je simpel doen door de detailpagina van een eerder georganiseerd evenement te openen en rechtsboven op het tandwieltje te klikken om vervolgens te kiezen voor het item ‘terugkerend evenement maken’

Direct zal er een pop-up verschijnen waarin de naam, omschrijving, locatie en privacyinstellingen al in zijn overgenomen. Er zal wel een nieuwe datum moeten worden gekozen. Verder kan dit evenement direct snel opnieuw worden gepland. De details in de pop-up kunnen uiteraard nog wel worden aangepast.

De feature is een kleine toevoeging, en is vooral handig voor gebruikers die regelmatig vergelijkbare evenementen organiseren. Dit bespaard hen veel tijd. Helaas kan er geen automatisch terugkerend evenement gemaakt worden, dit is bijvoorbeeld wel mogelijk in Google Agenda. In het geval van een terugkerend evenement die elke maandag wordt georganiseerd, zal dit dus elke maand automatisch opnieuw ingepland moeten worden.

Nederland_internet_facebook_repeating_events

By | 2017-10-18T09:55:33+00:00 december 6th, 2012|blog, Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.