Nieuwe berichten interface op Facebook

/, Facebook/Nieuwe berichten interface op Facebook

Nieuwe berichten interface op Facebook

In de zomer kondigde Facebook aan dat er een volledig nieuwe interface aan zou komen voor Facebook berichten. Dit moment blijkt nu aangebroken te zijn. Het zal vanaf dit moment langzaam worden uitgerold naar alle gebruikers van het sociale netwerk. Hoe zie je of je de nieuwe interface al hebt ontvangen? Door simpel het gedeelte met berichten te openen, er zal dan bovenaan een melding staan met een knop om informatie over de interface te bekijken.

nederland_internet_facebook_berichten

De interface bestaat uit twee delen. Links zijn al je contactpersonen te zien waarvan je berichten hebt ontvangen, door op een contactpersoon aan de linkerkant te klikken breng je de conversatie aan de rechterkant in beeld.

De interface is eenvoudiger omdat het uit twee delen bestaat. Hierdoor kun je makkelijker door alle ontvangen berichten heen. Ook handig is het feit dat er linksboven een zoekveld is toegevoegd, zo kun je snel berichten doorzoeken. Bovenaan is ook een knop om ‘overige’ te openen. Een ander pluspunt is dat er nu meerdere foto’s tegelijk toegevoegd kunnen worden aan een bericht.

Er zijn ook een aantal sneltoetsen toegevoegd. Je kunt met Alt + G zoeken, en een nieuw gesprek start je met Alt + C. Alt + 1 biedt je de mogelijkheid om naar Postvak IN te gaan. Dankzij Alt + Q kun je alle sneltoetsen in een overzichtje vinden.

nederland_internet_facebook_messages_interface

By | 2017-10-18T09:55:36+00:00 oktober 26th, 2012|blog, Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.