Nieuw op Facebook: Global Pages

/, Facebook/Nieuw op Facebook: Global Pages

Nieuw op Facebook: Global Pages

Het is vanaf nu makkelijker, voor merken die in meerdere landen actief zijn, om pagina’s per land te beheren. Al een tijdje is er getest met ‘Global Pages’ en vanaf mei is er al een voorbeeld online op de Facebook Marketing pagina.

Zodra je deze feature opent wordt je automatisch doorgestuurd naar de juist lokale versie van de pagina, als deze al aanwezig is. De naam van de pagina zal ook worden getoond in de juiste taal. Het aantal fans en adres blijven hetzelfde. Wel bestaat er de mogelijkheid om per land een andere coverfoto, informatie en andere berichten te plaatsen.

Een goed voorbeeld hiervan is de Kit Kat pagina. Wanneer je deze opent wordt je direct naar de Nederlandse versie gestuurd. Door op opties te klikken kun je eventueel overschakelen naar een ander land.

Nederland_internet_kitkat_facebook

Ben jij een merk en ben je geïnteresseerd in Global Pages? Dan zul je contact op moeten nemen met Facebook.

By | 2017-10-18T09:55:37+00:00 oktober 22nd, 2012|blog, Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.