Nederland Internet in gesprek met Jan Willem Alphenaar

//Nederland Internet in gesprek met Jan Willem Alphenaar

Nederland Internet in gesprek met Jan Willem Alphenaar

Nederland Internet is weer in gesprek geweest met een Social media en internet marketing expert. Deze keer zijn we langs geweest bij Jan Willem Alphenaar. Jan Willem is spreker en een zeer actief blogger, zijn kennis loopt van personal branding tot overheid 2.0 en alles wat er tussen ligt. Nederland Internet was benieuwd naar zijn ideeën over het gebruik van social media en het inzetten hiervan.

Bekijk de video en leer van deze expert. Ben jij zelf expert of ken je nog een expert die graag zijn of haar kennis wilt delen neem dan contact met ons op. 040-8440000 / Hugo@nederlandinternet.nl

By | 2017-10-18T09:57:31+00:00 december 14th, 2011|Internet Marketing|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

Comments are closed.