Na Facebook check-in de cel in.

/, Nieuwsbrief, Social Media/Na Facebook check-in de cel in.

Na Facebook check-in de cel in.

In Amerika is een man aangehouden nadat hij zichzelf had ingecheckt op Facebook, de man wordt al sinds 2009 gezocht. De aangehouden man moest nog 5.000 dollar aan alimentatie betalen, maar weigerde dit.

Telefoontje
De politie werd gebeld door een Facebook vriend van de verdachte met het bericht dat de man had “ingecheckt” via Facebook. Met Facebook kan je aan je vrienden meedelen waar je bent. Door deze check in werd duidelijk dat de man zich bevond in een restaurant in de stad Chandler. De politie was in enkele minuten gearriveerd en kon de man arresteren. Het politiekorps omschrijft de arrestatie als ‘ongebruikelijk’.

arrestatie

By | 2017-10-18T09:59:30+00:00 september 13th, 2011|Facebook, Nieuwsbrief, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.