Mogelijk nieuw bij Google: de Google Wallet betaalpas

/, google/Mogelijk nieuw bij Google: de Google Wallet betaalpas

Mogelijk nieuw bij Google: de Google Wallet betaalpas

Google komt mogelijk binnenkort met een ‘betaalpas’ van Google Wallet, een mobiel betaalsysteem dat momenteel alleen nog maar beschikbaar is in de Verenigde Staten.

De nieuwe betaalpas van Google zal gaan dienen ter vervanging van de creditcards en kan gebruikt worden op het moment dat het niet mogelijk is om met je mobiele telefoon te betalen. Het is dus mogelijk om in een winkel of restaurant met deze nieuwe betaalpas te betalen, het bedrag zal dan van je creditcard worden afgeschreven. De pas zal overal te gebruiken zijn waar ook de bekende creditcards geaccepteerd worden.

nederland_internet_googlewalletcard

In de screenshots is te zien dat de pas via Google Wallet aangevraagd kan worden. Deze zal dan per post worden opgestuurd. Het is echter nog niet duidelijk wanneer deze pas door Google aangeboden zal worden.

Het is ook vanaf nu mogelijk om op mobiele versies van bepaalde websites met Google Wallet te betalen. Op deze bepaalde websites moet wel Google Wallet worden aangeboden. Op deze manier kan er dus eenvoudig afgerekend worden zonder dat er om een creditcard of adresgegevens gevraagd wordt. Gezien het feit dat 97 procent van de mobiele shoppers hun winkelwagentje gewoon achterlaten volgens Google, zal dit dus een handig middel zijn. Het is zelfs zo simpel, dat je door op de knop van Google Wallet te klikken je binnen 3 stappen klaar bent.

nederland_internet_google_wallet_mobiel

By | 2017-10-18T09:55:35+00:00 november 5th, 2012|blog, google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.