Microsoft lanceert nieuw sociaal netwerk voor social search: So.cl

//Microsoft lanceert nieuw sociaal netwerk voor social search: So.cl

Microsoft lanceert nieuw sociaal netwerk voor social search: So.cl

Microsoft maakte vorig jaar al bekend bezig te zijn met een eigen sociaal netwerk. Toen kwam opeens Google met zijn eigen sociaal netwerk: Google+. Nu heeft Microsoft het nieuwe netwerk ineens “stilletjes” geïntroduceerd: So.cl. Dit nieuwe netwerk is een combinatie van de belangrijkste zaken in de huidige digitale wereld: zoeken en sociaal.

So.cl is in alle stilte geïntroduceerd als een “experiment” dat in de beginfase alleen voor studenten van een aantal Amerikaanse universiteiten beschikbaar was. De zoekmachine van Microsoft “Bing” lanceerde eerder deze maand al een sociale versie van de zoekmachine. So.cl gaat hierin nog verder.

Voor een handleiding klik op onderstaande link:

Microsoft lanceert So.cl: sociaal netwerk voor social search

Hieronder alvast een screenshot van So.cl:

 

By | 2017-10-18T09:56:26+00:00 mei 24th, 2012|Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.