Marketplace experiment op Facebook

/, Nieuwsbrief/Marketplace experiment op Facebook

Marketplace experiment op Facebook

Marketplace is de naam van de nieuwe tool waar Facebook momenteel mee aan het experimenteren is. Dit is, zoals je al wel kunt raden, vergelijkbaar met Marktplaats.nl. Met deze tool is het mogelijk om als gebruiker korte advertenties te maken die vervolgens verschijnen in het nieuwsoverzicht van vrienden. De inhoud van deze advertenties mag bestaan uit verhuren van een appartement, verkoop van meubels, vacatures etc.

Ook dit bestaat uit een combinatie van gratis en betaalde advertenties. Als gebruiker betaal je een klein bedrag, minder dan 5 dollar, om een kleine advertentie te plaatsen. Deze advertentie is dan vervolgens te zien in het nieuwsoverzicht van je vrienden. Je kunt de advertenties ook van bepaalde criteria voorzien zodat alleen gebruikers de advertenties zien waarvoor deze relevant zijn. Een voordeel is dat je de advertenties van meerdere foto’s en links naar externe websites kunt voorzien.

Onduidelijk is wanneer Marketplace gelanceerd gaat worden op Facebook.

internet-marketing-nederland-marketplace-experiment-op-facebook

By | 2017-10-18T09:55:35+00:00 november 1st, 2012|blog, Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.