Magische gebeurtenissen tijdens de Google StrategiedagDinsdag 20 november vond er weer een volledig volgeboekte Googlestrategiedag plaats. Met maar liefst 50 enthousiaste en vooral unieke deelnemers gingen wij van start met onze reis door de producten, trends & ontwikkelingen en slimme tools van Google. Maar op het einde van de dag waren het uiteindelijk niet wij die mensen versteld lieten staan, maar juist een van onze cursisten die  Goochelaar van beroep was.

We deden deze speciale ontdekking na het houden van ons bekende voorstelrondje waarbij zowel de personen als de bedrijven kort worden toegelicht. We passen dit overigs vooral toe om cursisten te kunnen wijzen op mogelijke potentiële partners die zich naast hun in de zaal bevinden. Maar nadat we alle de uitspraak “Ik ben Goochelaar van beroep”  hadden gehoord, bood Stefan hem gelijk de kans om de gehele zaal in de pauze bij te  lichten in de wereld van magie en illusies.

Uiteindelijk draaide deze kans uit op een ware dinnershow met niemand minder dan onze eigen Stefan Rooijackers als lieftallige assistent. Dit bewijst maar weer eens dat het bij Internet Marketing Nederland en met name deze cursussen niet alleen om onze eigen expertises en vakgebieden draait. Dat dit optreden dan ook heeft bijgedragen aan de sfeer van de cursus mogen duidelijk wezen, want vele cursisten gingen op het einde zowel tevreden als volledig  vermaakt naar huis. We kregen  dan ook dit keer vooral veel lof en extra hoge punten terug binnen de beoordelingsformulieren.

Maar dit kwam onder andere ook omdat deze cursus een speciale Google editie was, omdat Stefan Rooijackers zijn nieuwe en vooral uitgebreide Adwords cursus ging toelichten binnen deze exclusieve groep. Het was dan ook vooral deze ingewikkelde en vooral technische kennis die met Stefan’s eenvoudig verhaal als waardevol binnen de cursus was ontvangen. Deze informatie was zelfs zo goed ontvangen dat we hebben besloten om het misschien vaker toe te passen binnen de Google strategie dag. Dus mocht jij je binnenkort hebben ingeschreven voor een van onze Google cursussen wees dan niet verlegen om ernaar te vragen.

Heb je nog interessante vragen over onze cursussen of weet je nog wat onderwerpen waar je zelf meer over wilt weten, laat dan hieronder een reacties achter en wie weet komen we er nog op terug.

Magische gebeurtenissen tijdens de Google Strategiedag