Live tibuut concert Michael Jackson op Facebook

//Live tibuut concert Michael Jackson op Facebook

Live tibuut concert Michael Jackson op Facebook

facebook concert

Misschien was het je ook al opgevallen, maar vandaag is het dan officieel bekend gemaakt dat Ridgeline Entertainment in samen werking met Milyoni het eerste Live Facebook concert ter wereld organiseren. Het concert wordt op 10.8.2011 gehouden in Wales, en wordt direct via het Facebook-netwerk gestreamd. Om het concert te kunnen zien moeten bezoekers vier Dollar betalen via Creditcard of Paypall, daarbij krijgen ze dan het recht om de uitzending te zien. Dit principe kennen we ook al van Eredivisie live waarop je tegen betaling live voetbalwedstrijden kunt kijken.

De kans dat zulke concerten of evenementen vaker live via Facebook te volgen zullen zijn, zal zeker groeien de komende tijd. Facebook heeft momenteel zo’n 800 miljoen gebruikers wereldwijd en dit aantal groeit nog steeds, hierdoor kunnen ze ook wereldwijd fans bereiken. Ze verwachten dan ook dat er miljoenen Facebook gebruikers het concert online zullen volgen.

De verwachting is dan ook, dat als Facebook het volhoud om zo hard te blijven groeien en te innoveren het bedrijf binnen een aantal jaar alle soorten van online vermaak naar zich toe weet te trekken en hierbij een gigantische monopoly positie bereiken.

 

facebook-michael-jackson

By | 2017-10-18T09:58:49+00:00 september 30th, 2011|Facebook|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.