Lezers vraag!

In berichten op het internet vind ik allerlei reacties van PayPal op de nieuwe dienst van Google genaamd Google Wallet. Als we het bericht op Nu.nl er bij pakken, zegt PayPal niet bang te zijn voor concurrenten en te denken dat de nieuwe dienst van Google toch niet snel zal aanslaan, dit door de nu nog beperkingen van de NFC ( Near Field Communication ).

google_vs_paypal

Nu is mijn vraag! “Zal Pay Pal zo reageren omdat ze jaloers zijn op Google omdat ze zelf in hun niche niet goed meer kunnen groeien, of denk je dat het echt nog wel even gaat duren voordat we allemaal gebruik maken van Google Wallet”.

Het bedrijf Nayar zegt dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen en dat we de komende drie jaar nog niks gaan merken van NFC. Ik vind namelijk het interessante dat Pay Pal zegt er niet veel vertrouwen in te hebben, maar toch gaan ze investeren in NFC om maar niet de boot te missen als het misschien toch een groot succes wordt.

Graag hoor ik wat jullie er over vinden.

By | 2017-10-18T09:58:48+00:00 oktober 3rd, 2011|google, Google Adwords, Google Analytics, Google Plus, Google Tools|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.