Klikken is zo 2011

//Klikken is zo 2011

Klikken is zo 2011

Google Chrome komt met een nieuwe update. Normaal gesproken moet je op alles klikken om er meer informatie over te kunnen zien. Maar met de nieuwe functie Hover Zoom van Google Chrome is het mogelijk om afbeeldingen te vergroten zonder er op te hoeven klikken. Je hoeft alleen maar met je muis op de afbeelding te blijven hangen om deze te vergroten.

Google-chrome-hover-zoom

Voor mensen die veel afbeeldingen bekijken, bijvoorbeeld in een webshop waar veel afbeeldingen te vinden zijn kun je hiermee per afbeeldingen een aantal seconden besparen. Nu zijn een paar seconden natuurlijk niet veel, maar als je dit over een hele dag verspreidt worden seconden weer minuten.

Met de instellingen van de applicatie kun je zelf bepalen hoe snel de afbeelding vergroot moet worden en voor hoelang.

Deze update zal vast niet voor iedereen een toevoeging zijn, maar voor de gene die vele uren besteed aan het bekijken van afbeeldingen is het installeren zeker de moeite waard.

By | 2017-10-18T09:56:43+00:00 januari 3rd, 2012|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.