Kies je medepasagiers via Facebook en Twitter

//Kies je medepasagiers via Facebook en Twitter

Kies je medepasagiers via Facebook en Twitter

Na gister een dagje met griep op bed te hebben gelegen, is het nu weer tijd om jullie van wat nieuws te voorzien. Dit kwam ik gister tegen.

klm_logoIn 2012 gaat de KLM het mogelijk maken, om via Facebook de juiste buurman/buurvrouw te kiezen. Door online in te checken kan er aan de hand van de Facebook en Twitterprofielen, gekeken worden welke medepassagiers het beste bij jouw passen.

Het idee achter deze nieuwe mogelijkheid is, dat passagiers gemakkelijker in contact kunnen komen met hun mede reizigers. Naast dat het voor zakelijke reizigers handig kan zijn om zo nieuwe relaties op te bouwen. Is de kans  ook veel groter dat het klikt met je buurman/buurvrouw en daardoor de reis aangenamer word.

De dienst zal niet automatische profielen aan elkaar gaan koppelen, passagiers moeten hier vooraf toestemming voor geven. Verdere details over deze nieuwe dienst van KLM worden de komende maand naar buiten gebracht.

KLM

By | 2017-10-18T09:57:32+00:00 december 7th, 2011|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.