Ipad in toekomst op afstand bestuurbaar

//Ipad in toekomst op afstand bestuurbaar

Ipad in toekomst op afstand bestuurbaar

Apple werkt aan een iPad die met behulp van gebaren van afstand bestuurd kan worden.
Het touchscreen waarmee iPad nu werkt, wordt hiermee ruimschoots voorbij gestreefd.
Dit meldt CNN, dat zicht heeft gekregen op een patent van Apple.
Hieruit wordt duidelijk dat het computerbedrijf werkt aan de mogelijkheid om iconen op een iPad, die bijvoorbeeld aan de andere kant van de kamer ligt, te gebruiken zijn door middel van 3D-gebaren.
Het is aan Apple om te bedenken welke gebaren voor welke handeling staan.
De camera waarover de huidige iPad 2, iPhone en iPhone 4S al beschikken, speelt een belangrijke rol in de totstandkoming van het gebruik op afstand. De camera moet de 3D-handelingen herkennen en vertalen naar het functioneren van de iPad.
De vergelijking met Kinect van Microsoft is snel gemaakt. De spelcomputer Xbox 360 maakt ook gebruik van een camera die bewegingen van een speler herkent en terug te zien zijn op het beeldscherm in de handelingen van de computeranimatie.

Bron:
www.nu.nl

By | 2017-10-18T09:57:40+00:00 november 1st, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.