Nederland_Internet_Cursus_AlmereGisteren, op 4 oktober, was het weer zo ver. Stefan Rooyackers heeft weer een mooie educatieve dag neergezet voor bijna 40 cursisten. Dit keer ver van huis, in een mooie zaal in Almere. Er was verrassend veel variatie tussen de cursisten. Zo waren er bloemisten, studiekeuzebegeleiders, een orthopedische hulpmiddelen verkoper, een grafisch ontwerper en een schoenenwinkel die ook een webshop bevat. Dit waren natuurlijk niet de enige mensen die aanwezig waren, er was zelfs iemand die gewoon uit pure interesse de cursus wilde volgen.

Ondanks zo’n dag boordevol informatie, over hoe je voor jouw bedrijf de beste strategie keuze kunt maken, waren de mensen erg leergierig. Zo kregen we vragen over het verschil tussen Myspace en Facebook. Het grootste verschil ligt hem in dat je op Myspace demo’s kunt vinden van bands en op Facebook vind je bijvoorbeeld spelletjes. De vraag ‘’waarom kun je beter een video gebruiken om een commerciële boodschap over te brengen?’’ werd beantwoord met: ‘’met een foto heb je gewoonweg minder effect’’. Toen het over de keywords ging waren er toch een aantal vragentekens hierover. Een vraag was bijvoorbeeld: ‘’zijn die keywords niet om Google voor de gek te houden?’’ waarop Stefan antwoordde: ‘’nee, dit is om Google te helpen!’’.

Nederland_Internet_Cursus_Almere2

Aan het einde van de dag kregen we veel positieve dingen te horen. Mensen waren zeer tevreden over het feit dat Stefan zich echt richtte op het maken van een strategie voor ieder bedrijf. Nog meer positieve feedback was dat men het heel interessant vond. Een quote: ‘’er gaat werkelijk een wereld voor mij open!’’. Al met al kunnen we wel stellen dat de cursus zeer geslaagd was.

Nederland_Internet_Cursus_Almere3

Wil je zelf ook mee doen met een van onze cursussen? Of zou je graag nog een naslagwerk willen aanschaffen in de vorm van een boek of een dvd? Kijk dan nu op onze webshop: www.nederlandinternet.nl