internet marketing strategie cursus groot succes

//internet marketing strategie cursus groot succes

internet marketing strategie cursus groot succes

Meestal praten we op dit blog over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en internet marketing. Maar vandaag vond ik het tijd om ook eens onze eigen werkzaamheden naar voren te brengen. Naast het bijstaan van klanten voor al hun social media en internet marketing vragen, geven wij ook cursussen of het gebied van social media en internet marketing.

Daarbij hebben wij een unieke cursus kunnen ontwikkelen, die deelnemers instaat stelt om in één dag hun internet marketing strategie op het gebied van social media op papier te krijgen. Daarmee zijn wij de eerste en op dit moment ook de enige! De ondernemers die regelmatig aan een totaal nieuw project beginnen, zullen ook wel weten dat het de eerste weken behoorlijk spannend is hoe de reacties zullen zijn.

Internet-marketing-strategie-cursus

Nou, met die reacties zijn wij behoorlijk blij. Bij het opstarten van de cursus hebben we binnen 2 weken al meer dan 350 aanmeldingen mogen ontvangen en de feedback is zeer positief. Daarbij is een interessant detail dat de locatie van de cursusruimte geen groot probleem is. De cursus wordt op dit moment in Eindhoven gegeven, wij hebben daar zelfs al een aantal cursisten vanuit Groningen en omstreken mogen ontvangen.

Voor meer informatie over onze cursussen klik hier of op de button aan de rechterzijde.

Als tijdelijke promotie bieden wij de internet marketing strategie cursus ook aan bij “Vakantieveilingen .nl” ga naar www.vakantieveilingen.nl en bied mee voor een zeer scherpe prijs.

Oke, nu heb ik weer genoeg reclame voor ons gemaakt, tot ziens op de volgende cursus dag 🙂

 

By | 2017-10-18T09:56:43+00:00 januari 4th, 2012|Internet Marketing|1 Comment

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.

One Comment

  1. Patrick 11 januari 2012 at 11:43

    Hallo!

    Vanmorgen heb ik de veiling op Vakantieveilingen.nl gewonnen en ben erg benieuwd naar de cursus! Heb er zin in!

Comments are closed.