Meestal praten we op dit blog over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van social media en internet marketing. Maar vandaag vond ik het tijd om ook eens onze eigen werkzaamheden naar voren te brengen. Naast het bijstaan van klanten voor al hun social media en internet marketing vragen, geven wij ook cursussen of het gebied van social media en internet marketing.

Daarbij hebben wij een unieke cursus kunnen ontwikkelen, die deelnemers instaat stelt om in één dag hun internet marketing strategie op het gebied van social media op papier te krijgen. Daarmee zijn wij de eerste en op dit moment ook de enige! De ondernemers die regelmatig aan een totaal nieuw project beginnen, zullen ook wel weten dat het de eerste weken behoorlijk spannend is hoe de reacties zullen zijn.

Internet-marketing-strategie-cursus

Nou, met die reacties zijn wij behoorlijk blij. Bij het opstarten van de cursus hebben we binnen 2 weken al meer dan 350 aanmeldingen mogen ontvangen en de feedback is zeer positief. Daarbij is een interessant detail dat de locatie van de cursusruimte geen groot probleem is. De cursus wordt op dit moment in Eindhoven gegeven, wij hebben daar zelfs al een aantal cursisten vanuit Groningen en omstreken mogen ontvangen.

Voor meer informatie over onze cursussen klik hier of op de button aan de rechterzijde.

Als tijdelijke promotie bieden wij de internet marketing strategie cursus ook aan bij “Vakantieveilingen .nl” ga naar www.vakantieveilingen.nl en bied mee voor een zeer scherpe prijs.

Oke, nu heb ik weer genoeg reclame voor ons gemaakt, tot ziens op de volgende cursus dag 🙂