Inloggen op websites via Social Media (Infographic)

/, Social Media/Inloggen op websites via Social Media (Infographic)

Inloggen op websites via Social Media (Infographic)

Dankzij deze infographic is het goed te zien dat, over het algemeen, gebruikers liever op een website inloggen via een sociaal netwerk dan dat ze een nieuw account moeten aanmaken. 86 procent van de gebruikers verlaat zo snel mogelijk een website wanneer ze gevraagd wordt om een account aan te maken.

Een te lang formulier met te veel vragen en ook het idee om een nieuw wachtwoord aan te moeten maken zijn al redenen genoeg om een website te verlaten. Ook komt naar voren dat er heel veel gelogen wordt bij het invullen van formulieren. Voor meer informatie kun je deze infographic eens goed bekijken.

Nederland_internet_infographic_social_media_inloggen

By | 2017-10-18T09:55:38+00:00 oktober 17th, 2012|blog, Social Media|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.