In gesprek met Nederland Internet

//In gesprek met Nederland Internet

In gesprek met Nederland Internet

Nederland Internet Omdat het delen van kennis steeds belangrijker wordt en wij vanuit Nederland Internet daar een groot voorstander van zijn, gaan we in gesprek met experts.
Deze experts of guru’s zijn mensen die al jaren ervaring hebben met social media en internet marketing. Maar nu willen we niet alleen onze eigen vragen stellen, maar we willen ook jullie vragen voorleggen aan deze experts.

Als voorproefje en test voor de komende interviews, heb ik samen met directeur Stefan Rooyackers een kort gesprekje gehouden over wat een blogger doet en de wijze waarop jullie bij ons blogger kunnen worden.

 

Binnenkort gaan we deze interviews houden en hopen we interessante vragen van jullie binnen te krijgen.

http://youtu.be/8oR4zgCB03Y

By | 2017-10-18T09:57:36+00:00 november 15th, 2011|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.