Headerfoto standaard voor Twitter

/, twitter/Headerfoto standaard voor Twitter

Headerfoto standaard voor Twitter

In september werd de header bij Twitter geïntroduceerd. Deze is vergelijkbaar met de coverfoto op Facebook. Het gaat hier dus om een groter plaatje die je op je profiel kunt plaatsen.

Dit plaatje is na het uploaden boven alle berichten te zien. In het plaatje is er onder je profielfoto ook informatie over het account te zien.

Nederland_internet_twitter_header_foto_alt

Binnenkort zal deze nieuwe opzet standaard ingesteld worden voor alle huidige gebruikers. Dit zal direct vanaf morgen (12 december) worden doorgevoerd. Heb je nog geen header ingesteld, dan zal er een standaard grijze afbeelding worden ingesteld. Deze is vergelijkbaar met het bekende ei die je te zien krijgt als je geen profielfoto instelt.

Header uploaden

Hoe stel je een header in? Klik op het tandwieltje rechts bovenin en klik daarna op ‘settings’. Als je dan in het menu op de item ‘profile’ klikt kun je onder de optie ‘change photo’ nu ook kiezen voor ‘change header’.

nederland_internet_twitter_header

By | 2017-10-18T09:55:33+00:00 december 11th, 2012|blog, twitter|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.