Handleiding plug-in toevoegen aan Magento shop

//Handleiding plug-in toevoegen aan Magento shop

Handleiding plug-in toevoegen aan Magento shop

magento-logoVanochtend heb ik een collega geholpen met het opzetten van een Magento shop. Er was er één probleem, nadat wij de shop hadden aangemaakt was deze alleen in het engels beschikbaar. Dit is natuurlijk niet handig als je een .nl account hebt, want bezoekers gaan er vanuit dat je site Nederlands is. Om de shop in het Nederlands te krijgen, moest er een plug-in geïnstalleerd worden. Ik kwam er achter dat het best lastig is, om zonder kennis plug-ins te installeren.

Daarom heb ik vanochtend direct even een korte handleiding gemaakt, hoe je plug-ins kunt installeren in je Magento shop.

Klik hier  om de handleiding te downloaden.

By | 2017-10-18T09:57:35+00:00 november 21st, 2011|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.