Griekse digitale chocolade

//Griekse digitale chocolade

Griekse digitale chocolade

lacta-ar-chocolateHet Griekse chocolademerk Lacta komt met een mobiele augmented reality app for Android en iOS. Bij deze applicatie is er de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap zichtbaar te maken op de verpakking van de chocoladereep. De app werkt door te reageren op het logo van Lacta op de reep en deze te vervangen door jouw persoonlijke boodschap.

Zo ontstaat dus de mogelijkheid om je geliefde chocolade te sturen zonder dat je daar een “ouderwets” liefdesbriefje bij hoeft te schrijven.

Op dit moment is de applicatie alleen nog maar beschikbaar in Griekenland, maar op het moment dat augmented reality steeds meer ingezet gaat worden zal deze app bij ons ook zijn intrede doen. Het is in ieder geval een leuke nieuwe manier om geliefden en bekenden persoonlijke berichten te sturen.

Volgens Springwise werk de app als volgt:

“They begin by composing the message on the Lacta app, which also shows how it will appear on a Lacta bar. Next, they select the name of the friend they’d like to send it to from their list on Facebook. Finally, the recipient receives a Facebook notification, and once they download the app, the camera of their phone automatically turns on and can be used to reveal the message on any Lacta chocolate bar.”

Hieronder een video over de mogelijkheden van de applicatie.

[externaliframe http://player.vimeo.com/video/33790882 400 225]

By | 2017-10-18T09:56:41+00:00 januari 13th, 2012|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.