Gratis workshop social media

//Gratis workshop social media

Gratis workshop social media

Altijd al iets met internet en/of social media willen doen voor uw bedrijf maar nooit de kennis gehad? Internet Marketing Nederland biedt u een gratis cursus aan in Eindhoven over hoe en wat omtrent social media!

De presentaties zullen zo ingericht zijn dat u na de cursus kennis heeft over het contact via social media met (potentiële) klanten of voor business to business activiteiten om o.a. meer sales te genereren.

Na afloop is er de mogelijkheid persoonlijk vragen te stellen aan Stefan en de gastsprekers. U leert op deze manier in een paar uur alle essentiële zaken om uw bedrijf op internet tot een succes te maken

We hebben hiervoor ook een promotie filmpje gemaakt.

By | 2017-10-18T09:58:42+00:00 oktober 13th, 2011|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.