Gratis Social Media Masterclasses!

//Gratis Social Media Masterclasses!

Gratis Social Media Masterclasses!

In samenwerking met Career Magazine en Park Plaza Eindhoven, twee masterclasses in april om je social media skills nog wat op te krikken. Deelname is GRATIS. Aanmelden kan door te mailen naar esther@career-magazine.nl
o.v.v. Masterclass Social Media. Vermeldt er a.u.b. even bij of je alleen bij deel 1 of deel 2 of beiden aanwezig wilt zijn.

 Wat kun je verwachten?
Deel 1: 18 april 19.00-22.00 uur @ ParkPlaza Eindhoven
Ben je een ondernemer, marketing- of communicatiemedewerkers, of simpelweg iemand die haar kennis op Internet marketing-gebied wil verbreden?
Dan biedt deze masterclass de uitgelezen kans hiervoor!
Tijdens dit eerste deel van de masterclass-serie wordt aandacht besteed aan zoekmachineoptimalisatie. Tools die daarbij aan bod komen zijn Google Analytics, Google Adwords, Affilate Marketing en WordPress.

Deel 2: 25 april 19.00-22.00 uur @ ParkPlaza Eindhoven
Ben je iemand die haar kennis op het gebied van social media en internet marketing wil verbreden?
Tijdens de masterclass is de hamvraag: Op welke wijze kan social media worden ingezet om de marketingstrategie op internet vorm te geven? In dit deel komen diverse sociale media-kanalen aan bod. Denk aan Twitter, Facebook, YouTube, Google+ en LinkedIn. Ook de toegepaste waarde van blogs zal niet ontbreken.

Geef je snel op via: esther@career-magazine.nl
En verwerf een plekje op de gastenlijst.

Inschrijftermijn voor 1e masterclass sluit op 17 april
Inschrijftermijn 2e masterclass sluit op 24 april.

Graag tot ziens bij Park Plaza in Eindhoven!

By | 2017-10-18T09:56:31+00:00 april 14th, 2012|Internet Marketing|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.