internet-marketing-nederland-twitter-cursus-product-foto

Wat is het?

Iedereen heeft gehoord van Twitter, maar slechts weinig mensen maken er gebruik van. Twitter is een leuk en toegankelijk onderdeel van social media. Voor iedereen te gebruiken, jong en oud. En nog gratis ook!

Maar hoe moet je beginnen? In deze online cursus legt Internetspecialist Jan Willem Alphenaar (@jwalphenaar) u stap voor stap uit hoe u kunt beginnen met Twitter.
Met termen als retweet, trending topic en hashtag heeft Twitter een eigen taal., na deze cursus heeft dat voor u geen geheimen meer.

U leert hoe u uw weg kunt vinden op Twitter, interessante mensen kunt volgen, op de hoogte blijft van het laatste nieuws en nieuwe mensen leert kennen.

Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de programma’s die u kunt gebruiken voor Twitter op uw PC, Laptop, Smartphone of Tablet.

Doe ook mee en wordt onderdeel van dit populaire netwerk!

De gratis cursus is een deel van onze complete cursus. In deze gratis variant kunt u zien waar de cursus over gaat en kunt u alvast basiskennis over het onderwerp op doen. Hier komen aspecten in terug zoals de manier waarop het werkt, hoe u het toe kunt passen, achtergrondinformatie en meer!

Bekijk de gratis cursus en ga vandaag nog aan de slag!

Voor wie?

  • zzp-ers of internet marketeers die nu eens duidelijk uitgelegd willen krijgen hoe het sociale platform Twitter werkt
  • Studenten of werkzoekende die graag hun cv willen versterken
  • Iedereen die wil leren hoe Twitter in zijn werk gaat.

 

Hoe werkt het?

Voor de gratis content vragen wij uiteraard geen geld, wel vragen wij een “social pay”. Dit wil zeggen een betaling in de vorm van de link te delen op social media. U klikt op het icoon van het platform waar u het op wilt zetten en de content komt tevoorschijn.

 

U kunt natuurlijk ook meteen de complete online cursus in onze webshop terugvinden:

klik hier voor de complete online cursus Twitter

 

Of met online examen en certificaat:

Klik hier voor de cursus met examen en certificaat

 

[sociallocker id=”12868″]

[/sociallocker]