internet-marketing-nederlad-solliciteren-met-social-media-cursus

Wat is het?

Solliciteren met Social Media. Het doel van deze cursus is om je inzicht geven in de mogelijkheden, beperkingen en valkuilen van het solliciteren met Social Media. Verder krijg je ook enkele tips, waarbij duidelijk zal worden waar je op moet letten en wat je beter wel en niet kunt doen bij het solliciteren met social media. Uiteindelijk zal je leren hoe je Social Media kunt gebruiken om te solliciteren.

De gratis cursus is een deel van onze complete cursus. In deze gratis variant kunt u zien waar de cursus over gaat en kunt u alvast basiskennis over het onderwerp op doen. Hier komen aspecten in terug zoals de manier waarop het werkt, hoe u het toe kunt passen, achtergrondinformatie en meer!

Bekijk de gratis cursus en ga vandaag nog aan de slag!

Voor wie?

  • zzp-ers of internet marketeers die nu eens duidelijk uitgelegd willen krijgen hoe ze gebruik kunnen maken van dit onderwerp.
  • Studenten of werkzoekende die graag hun cv willen versterken.
  • Iedereen die wil leren hoe je via social media kunt solliciteren.

 

Hoe werkt het?

Voor de gratis content vragen wij uiteraard geen geld, wel vragen wij een “social pay”. Dit wil zeggen een betaling in de vorm van de link te delen op social media. U klikt op het icoon van het platform waar u het op wilt zetten en de content komt tevoorschijn.

 

U kunt natuurlijk ook meteen de complete online cursus in onze webshop terugvinden:

klik hier voor de complete online cursus solliciteren op internet

Of met online examen en certificaat:

klik hier voor de cursus met examen en certificaat

 

[sociallocker id=”12868″]

[/sociallocker]