snel-hoog-in-google

Wat is het?

Mis geen kansen voor een optimale website!

 • Hoe ga ik de strijd aan met de concurrent?
 • Hoe krijg ik de beste plaatsen in Google?
 • Wat kan ik verbeteren op social media?

Wat leer ik?

 • Wat kan er mis zijn met mijn site?
 • Hoe bespioneer ik mijn concurrenten?
 • Waarvoor deelt Google straffen uit?
 • Hoe krijg ik waardevolle backlinks?
 • Hoe kan ik mijn social-mediabeheer beter stroomlijnen?

 

De gratis cursus is een deel van onze complete cursus. In deze gratis variant kunt u zien waar de cursus over gaat en kunt u alvast basiskennis over het onderwerp op doen. Hier komen aspecten in terug zoals de manier waarop het werkt, hoe u het toe kunt passen, achtergrondinformatie en meer!

Bekijk de gratis cursus en ga vandaag nog aan de slag!

Voor wie?

 • zzp-ers of internet marketeers die nu eens duidelijk uitgelegd willen krijgen hoe zij sneller gevonden worden op Google.
 • Studenten of werkzoekende die graag hun cv willen versterken.
 • Iedereen die wil leren hoe je sneller hoger in Google komt.

 

Hoe werkt het?

Voor de gratis content vragen wij uiteraard geen geld, wel vragen wij een “social pay”. Dit wil zeggen een betaling in de vorm van de link te delen op social media. U klikt op het icoon van het platform waar u het op wilt zetten en de content komt tevoorschijn.

U kunt natuurlijk ook meteen de complete cursus in onze webshop terugvinden:

Klik hier voor de complete cursus

Klik hier voor de cursus met examen, certificaat en bonussen

 

[sociallocker id=”12868″]

[/sociallocker]