internet-marketing-nederland-google+-dvd

Wat is het?

Google+ is het meest veelbelovende sociaal netwerk; inmiddels groter dan Twitter en LinkedIn samen! Bovendien is Google+ onderdeel van Google. Door actief te zijn op Google+ zal jouw website veel hoger scoren in de zoekmachine. In deze cursus bespreken we alle mogelijkheden van Google+. We leren je ook hoe je op nummer 1 komt in Google Maps, een must voor lokale ondernemers. Indien je nog geen bedrijfspagina hebt, krijg je de gelegenheid om deze aan te maken gedurende de cursus. Wij kijken samen met jou naar de toekomstplannen van Google. Hierdoor ben je twee stappen voor op al jouw concurrenten!

De gratis cursus is een deel van onze complete cursus. In deze gratis variant kunt u zien waar de cursus over gaat en alvast basiskennis over het onderwerp op kunt doen. Hier is komen aspecten in terug zoals de manier waarop het werkt, hoe u het toe kunt passen, achtergrondinformatie en meer!

Bekijk de gratis cursus en ga vandaag nog aan de slag!

Voor wie?

  • zzp-ers of internet marketeers die nu eens duidelijk uitgelegd willen krijgen hoe het sociale platform Google+ werkt
  • Studenten of werkzoekende die graag hun cv willen versterken
  • Iedereen die wilt leren over Google+.

 

Hoe werkt het?

Voor de gratis content vragen wij uiteraard geen geld, wel vragen wij een “social pay”. Dit wil zeggen een betaling in de vorm van de link te delen op social media. U klikt op het icoon van het platform waar u het op wilt zetten en de content komt tevoorschijn.

 

U kunt natuurlijk ook meteen de complete cursus in onze webshop terugvinden:

klik hier voor de complete online cursus Google+

Wilt u de cursus liever op DVD?

klik hier voor de complete cursus Google+ op DVD

 

[sociallocker id=”12868″]

[/sociallocker]