Google’s Sidewiki moet er ook aan geloven

/, Google Tools/Google’s Sidewiki moet er ook aan geloven

Google’s Sidewiki moet er ook aan geloven

Google is bezig om haar slecht lopende onderdelen van het web te halen, dit kondigde de zoekmachine-gigant in September al aan. Eén van de diensten die nu offline wordt gehaald is het in 2009 geïntroduceerde Sidewiki. Google lanceerde de tool als een plugin voor Google toolbar, volgens Google moest het gebruikers de mogelijkheid geven om elkaar extra informatie te geven over de bezochte website.

In de introductie video van Google Sidewiki hieronder zie je wat de mogelijkheden waren.

Google geeft de mensen die toch Sidewiki gebruiken tot 5 December de tijd om hun aangemaakte data uit de service te exporteren, na deze datum zal Sidewiki voorgoed verdwijnen.

By | 2017-10-18T09:57:39+00:00 november 2nd, 2011|google, Google Tools|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.