Google’s Play

//Google’s Play

Google’s Play

 nederland-internet-google-play-logoEr weer een nieuwe update voor de bekendste zoekmachine bijgekomen. Google Play.

Dit nieuwe platform is speciaal bedoeld voor het downloaden en kopen van Android apps. Dit is Google’s antwoord op het zeer gebruiksvriendelijke I-cloud van Apple. Naast het Downloaden en kopen van apps, worden deze apps ook direct gesynchroniseerd met je andere android apparaten.

Zoals Google zelf zegt ” Met Google Play kunt u altijd en overal apps en games ontdekken, kopen en gebruiken op uw Android-apparaten of via internet. Met honderdduizenden apps op Google Play is er voor iedereen wel een app te vinden. ”

De nederlandse versie is nog tamelijk beperkt, maar in de Engelse versie is het ook al mogelijk om video’s, muziek en boeken te kopen.

Hier onder de introductie van Google Play:

nederland-internet-google-play

nederland-internet-google-play

By | 2017-10-18T09:56:33+00:00 maart 27th, 2012|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.