Google’s music store in de komende weken

/, Google Tools/Google’s music store in de komende weken

Google’s music store in de komende weken

google-musicGoogle heeft haar plannen om een muziek winkel te beginnen verder uitgewerkt en binnen een aantal weken moet de nieuwe dienst van de internet gigant beschikbaar zijn.

Google is nu nog bezig met de laatste onderhandelingen met platenmaatschappijen en artiesten. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze nieuwe dienst gekoppeld worden aan de in mei gelanceerde  Google Music Beta versie, die op dit moment alleen nog in de VS beschikbaar is. In de nieuwe dienst moet het mogelijk zijn om gewone MP3 bestanden te downloaden maar er is ook een mogelijkheid om muziek rechtstreeks te streamen naar je audio apparatuur zoals laptops, mobile telefoon, tablets, MP3 spelers.

google-music

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn sterke vermoedens dat de zoekmachine Gigant zich verder wil ontwikkelen naast hun huidige zoekmogelijkheden, zelf wil het bedrijf niet ingaan om deze geruchten. Zo heeft het bedrijf vorige maand voor Google Flights gelanceerd, hierbij is het mogelijk om vluchten te boeken en zelf te beheren, deze dienst is op dit moment alleen nog beschikbaar in New York, San Francisco, Los Angeles en Dallas.

Dankzij Google+ moet het ook gemakkelijker zijn om je muziek te delen met vrienden. Doordat Google deze nieuwe dienst is begonnen zal er wel meer druk komen op de andere grote spelers “Apple” en “Amazon”, maar ook de kleinere spelers zoals “Spotify”. Maar er zal voor de zoekmachine gigant wel redelijke druk zijn om dit project niet te laten floppen zoals Google TV.

By | 2017-10-18T09:58:42+00:00 oktober 14th, 2011|google, Google Tools|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.