Blijf niet achter, Google+ is de toekomst! (infographic)

//Blijf niet achter, Google+ is de toekomst! (infographic)

Blijf niet achter, Google+ is de toekomst! (infographic)

Wij adviseren om niet achter te blijven. Maak nu een Google+ account aan. Google+ laat zo’n sterke groei zien dat Facebook wel op mag passen. Met meer dan 49 miljoen actieve gebruikers per dag is het niet meer te ontkennen. Eind dit jaar wordt verwacht dat Google+ meer dan 400 miljoen leden zal tellen.

Facebook staat nog steeds aan de top. Zij hebben namelijk ongeveer 800 miljoen leden. Google+ groeit razend snel, met de Android smartphones en de zakelijke features zal Google+ zijn concurrenten snel inhalen.

Internet_Nederland_Infographic_Groei_Google+

 

By | 2017-10-18T09:55:45+00:00 september 4th, 2012|Google Plus|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.