Google + verder uitgebreid met updates

//Google + verder uitgebreid met updates

Google + verder uitgebreid met updates

Google plus logoGoogle is vandaag weer met een flinke lijst updates gekomen voor hun eigen social media platform “Google+”. Waar veel mensen over klagen is de flinke hoeveelheid ruis op het platform. Met ruis bedoel ik, alle ongevraagde berichten die langs komen op je profiel. Veel gebruikers vinden dit vervelend en mijn mening is dan ook dat Google er goed aan doet om hier verandering in te brengen.

Met de nieuwe update is het mogelijk om nu beter de stroom van berichten te beheren.

Na de lancering van Goolge+ pages, komen ze nu met verder updates. Zo is het nu gemakkelijker geworden om administrators toe te wijzen. Bedrijven kunnen nu tot 50 administrators aan elk van hun pages toevoegen. Ook is er nu voor administrators de mogelijkheid om de interesses van hun bezoekers te meten, dit geld echt alleen voor gebruikers met een Goolge+ account.

Wat een interessante ontwikkeling bij Google+ is, dat het steeds meer naar een foto community aan het groeien is. Veel gebruikers gebruiken hun cirkels om met vrienden en familie foto’s te delen. Bij Google+ noemen ze dit “Lightbox”. Op de andere sociale media platformen zoals Facebook, is het nog niet mogelijk om zelf te bepalen welke specifieke mensen toegang hebben tot jouw persoonlijke content.

 

By | 2017-10-18T09:56:44+00:00 december 20th, 2011|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.