Google toonde geaardheid beroemdheden

//Google toonde geaardheid beroemdheden

Google toonde geaardheid beroemdheden

Donderdag had Google een aantal uren een dienst online staan die het mogelijk maakte om de geaardheid van beroemdheden op te vragen. Searchengineland was hier achter gekomen en kwam hiermee naar buiten door middel van screenshots. De site schrijft dat niet alle namen van beroemdheden werkten, bij de vraag ‘is (True Blood) actrice Anna Paquin gay?’

anna-paquin

kregen ze het volgende antwoord.

google antwoord

Waarom Google deze dienst online had staan en waarom deze er ook net zo snel weer offline is gehaald is onbekend. Waarschijnlijk omdat Google niet allerlei rechtszaken achter hun broek wilden hebben van beroemdheden die vinden dat hun privacy wordt geschonden, ook al haalt Google deze uitkomst uit hun eigen zoekmachine.

 

 

 

 

 

 

By | 2017-10-18T09:58:49+00:00 september 30th, 2011|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.