Google Plus de laatste statistieken infographic

//Google Plus de laatste statistieken infographic

Google Plus de laatste statistieken infographic

Het is tijd om jullie op de hoogte te brengen van Google’s social media platform. Wereldwijd zijn er meer dan 100 miljoen actieve leden. De onderstaande infographic van Website-Monitoring toont dat op dit moment de meeste gebruikers uit Amerika komen ( 31,49 procent ) op de 2e plaats komt India met ( 13,69 ) procent en de 3e plek is voor Brazilië gereserveerd ( 5,43 procent ).

Vanuit Nederland is er van de cijfers die op deze infographic getoond worden nog niet veel te merken. Oordeel zelf en laat weten wat jij van Google + vindt.

 

nederland-internet-Google-Plus-de-laatste-statistieken-infographic

By | 2017-10-18T09:56:32+00:00 maart 28th, 2012|google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.