Google+ ontploft na toegankelijkheid

/, Google Plus/Google+ ontploft na toegankelijkheid

Google+ ontploft na toegankelijkheid

Sinds Google+ sinds vorige week toegankelijk is voor iedereen, zijn er al meer dan 50 miljoen gebruikers op het nieuwe social platform. Om aan nieuwe members te komen zetten Google+ een opvallende advertentie in. Deze schijnt zijn vruchten te hebben afgewerkt. Het netwerk groeit hard.

Afgelopen week groeide het sociale platform met 1269% bezoekers en 15 miljoen nieuwe gebruikers. Hiermee is google+ het snelst groeiende social network ooit. Zelfs Facebook die op de meeste landen op nummer 1 van de meest gebruikte sociale netwerken staat heeft nog nooit zo hard gegroeid. Dat Google+ zo hard groeit is misschien ook wel te danken aan het feit dat Google al een ‘relatie’ heeft met miljoenen mensen door onder andere Gmail. Door de snelle groei steeg Google+ van plaats 54 naar plaats 8 op in de ranking van meest populaire sociale netwerken.

Grote vraag is of de nieuwe gebruikers daadwerkelijk ook op Google+ blijven hangen, volgens veel gebruikers is er nog weinig verkeer in het netwerk om het daadwerkelijk net als Facebook meerdere keren per dag te checken. Maar dankzij de nieuwe groei komt hier wellicht snel verandering in.

By | 2017-10-18T09:58:50+00:00 september 28th, 2011|google, Google Plus|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.