Google+ nieuwe manier om misbruik te melden

/, Google Plus/Google+ nieuwe manier om misbruik te melden

Google+ nieuwe manier om misbruik te melden

In de social media komt er vaak misbruik voor. Dit kan in veel gevallen netjes aangegeven worden. Google+ vond dit nog niet genoeg en is daarom nu met een nieuwe feature gekomen. Vanaf nu is het mogelijk om, via deze nieuwe feature, opties aan te geven wat er precies aan de hand is. Dankzij de uitbreiding van de optie ‘Misbruik melden’ kan Google makkelijker en beter acties ondernemen wanneer die nodig blijkt te zijn.

nederland_internet_google_plus_misbruik_3

nederland_internet_google_plus_misbruik_2

In een Hangout zal het nu zo zijn dat je kunt zorgen dat, zodra je op de optie ‘negeren’ klikt onder een deelnemende gebruiker, direct het geluid en beeld van diegene uitgeschakeld wordt. Als je in een publieke Hangout een gebruiker aangeeft, zal er een stukje van de Hangout worden opgenomen. Dit is voor Google belangrijk zodat zij kunnen kijken of de melding echt terecht was en of er actie moet worden ondernomen. Tijdens zo’n opname zullen alle gebruikers hier een melding van krijgen. De opname zal, nadat Google het gecontroleerd heeft, gelijk verwijderd worden.

By | 2017-10-18T09:55:35+00:00 november 8th, 2012|blog, Google Plus|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.