Google kwartaalcijfers (infographic)

/, google/Google kwartaalcijfers (infographic)

Google kwartaalcijfers (infographic)

Google presenteert de cijfers van het derde kwartaal van dit jaar. Helaas vielen deze lager uit dan verwacht. De winst kwam neer op 6,53 dollar terwijl analisten 10,63 dollar winst per aandeel hadden verwacht.

RR Donnely had per ongeluk, zonder toestemming, de documenten al verzonden naar beurstoezichthouder SEC met als gevolg dat de cijfers te vroeg online verschenen. Het aandeel is met 9 procent gedaald, doordat de cijfers waren uitgelekt, waarna Nasdaq besloot om de handel even stil te leggen. De slechte resultaten van Google zijn onder andere het gevolg van de cijfers van Motorola.

Dankzij Statista is alles in de onderstaande infographic samengevat.

Nederland_internet_google_infographic_kwartaalcijfers

By | 2017-10-18T09:55:37+00:00 oktober 22nd, 2012|blog, google|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.