Google heeft zijn eerste fysieke ‘winkel’ geopend

//Google heeft zijn eerste fysieke ‘winkel’ geopend

Google heeft zijn eerste fysieke ‘winkel’ geopend

Google heeft in Londen de deuren van zijn eerste eigen fysieke winkel geopend. Het concern gebruikt de ruimte in een vestiging van elektronicaconcern PC World om Chromebooks van Samsung en enkele accessoires aan de man te brengen.

De winkel ging afgelopen woensdag in alle stilte open, schrijft Forbes, aan de Tottenham Court Road, op een steenworp afstand van de Applestore. Het is voor het eerst dat klanten de Chromebook van Google en Samsung fysiek kunnen uitproberen. De laptops hebben geen offline programma’s, alle gebruikte programma’s bevinden zich online. Google belooft een opstarttijd van 8 seconden.

De opening werd niet aangekondigd middels persberichten of interviews. Een woordvoerster van het bedrijf noemde de winkel vooral een ‘probeersel’, dat zou kunnen leiden tot popupwinkels op andere plekken, als de klant positief is over het verkooppunt. Volgende maand opent een Google verkooppunt in Essex, in een ander filiaal van PC World.

By | 2017-10-18T09:58:45+00:00 oktober 6th, 2011|Nieuwsbrief|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.