Google+ Hangouts, nu nog leuker dankzij nog meer geluidseffecten!

//Google+ Hangouts, nu nog leuker dankzij nog meer geluidseffecten!

Google+ Hangouts, nu nog leuker dankzij nog meer geluidseffecten!

Dat er al diverse effecten bestonden was al bekend. Maar nu zijn er een aantal toegevoegd. Zo kan elke Hangouts sessie standaard voorzien worden van enkele geluiden. Denk bijvoorbeeld aan geluiden zoals een applaus, kassa, gong, bel, tromgeroffel, toeter, sprinkhanen en een klok. Het zou een goede grap zijn om de toeter te gebruiken om iemand die afgeleid is bij de les te houden.

Waar kun je deze effecten vinden? Bovenaan in een Hangout kun je klikken op de knop ‘Google Effects’. Direct zijn twaalf standaard geluiden in beeld te zien. Klik op de pijlen en er komen andere effecten in beeld, je kunt bijvoorbeeld jezelf voorzien van een hoef of een snor! Wel is de laatste plugin versie vereist om gebruik te kunnen maken van de geluiden.

Nederland_internet_google_hangout_geluidseffecten

Nederland_internet_google_hangout_geluidseffecten

By | 2017-10-18T09:55:43+00:00 september 21st, 2012|Google Plus|0 Comments

About the Author:

In 1995 is Stefan Rooyackers begonnen als internet marketeer. Hij heeft in de jaren 90 geholpen met de websites van de Postbank, Funda, ABN AMRO, ASR Bank en Independer. In 1999 is hij voorzelf begonnen en gaan specialiseren in SEO en Google Adwords. Later is daar het volledige social media bij gekomen. In 2012 heeft hij Stichting Gezondheid Nederland opgericht. Hiermee wil hij een steentje bijdragen aan een vitalere en duurzame wereld. Deze non profit organisatie maakt onder andere trainingen op het gebied van gezondheid, zowel de lichamelijk als geestelijke gezondheid.